Scary McDrive tijdens Halloween bij McDonald’s

Foto: pixabay Fotomek

Je burger bestellen met angst voor je leven; normaliter niet de gewenste beleving voor gasten van McDonald’s, maar volgend weekend wel. Na een succesvolle try-out vorig jaar bij de restaurants in Apeldoorn Noord en Deventer, sluit nu ook Apeldoorn Zuid aan voor het Halloween event, Scary McDrives.

Scary McDrive

Het weekend van 28 t/m 30 oktober na 22.00 u ’s avonds rijden gasten niet door de normaal gesproken sfeervol belichte McDrive, maar door een geheel in Halloween stijl gedecoreerde weg vol met levende griezels.

Franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn-Deventer, Henk Koning: ‘Halloween is hot. Voor ons is het organiseren van de Scary McDrives een fantastische kans om eens een ‘anders dan anders’-beleving te geven aan iedereen die van McDonald’s houdt en ook graag griezelt. We organiseren met regelmaat leuke evenementen, vaak gericht op kids zodat ouders een extra ontspannen bezoek in ons restaurant hebben. Nu zijn de ouderen aan de beurt. We ontvangen geweldige reacties op de aankondiging op social media. Zo krijgen we er alleen nog maar meer zin in!’

De trailer ter aankondiging van het evenement welke op de Facebookpagina van de restaurants is geplaatst, is een hit. Met bijna 10.000 weergaven in 24 uur één van de best bekeken filmpjes op de pagina.

De Scary McDrives vinden plaats van 22.00 tot 02.00 u op vrijdag 28 oktober bij McDonald’s Deventer, zaterdag 29 oktober bij McDonald’s Apeldoorn Noord en 30 oktober bij McDonald’s Apeldoorn Zuid.

Uiteraard wordt er met gasten die liever geen spannende McDrive rit wensen, rekening gehouden. De griezelkarakters blijven dan uit de buurt.

Reacties

Cookieinstellingen