Kinderzwerfboeken: alle kinderen moeten kunnen lezen!

Foto: Leerhulpmiddelen

Kinderzwerfboek, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om boeken te lezen.

Alexis leerhulpmiddelen en bijSally.nl helpen hier graag aan mee en openen daarom samen op woensdagmiddag 9 november hun eigen Kinderzwerfboek-station in het advies- en begeleidingscentrum aan de Ovenbouwershoek 6 in Apeldoorn. Want alle kinderen moeten toch kunnen lezen?

Kinderzwerfboeken geef je door en laat je achter!

Kinderzwerfboeken zijn boeken met zwerfsticker die zwerven van kind naar kind. Zwerfboeken worden doorgegeven, achtergelaten op scholen, in wachtkamers, winkels, treinen, Kinderzwerfboek-stations, enzovoorts. Hoe een boek ook zwerft, nooit mag het gelezen of ongelezen in een kast achterblijven. De afgelopen jaren zijn al een miljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd. Maar dat kunnen er nog véél meer zijn!

Feestelijke opening Kinderzwerfboek station

Tijdens de feestelijke opening van het nieuwe Kinderzwerfboek-station krijgt ieder kind een zwerfboek om te lezen en daarna weer te laten zwerven. Ook worden er verschillende (lees)activiteiten georganiseerd door bijSally.nl om kinderen weer aan het lezen te krijgen. Alle kinderen moeten kunnen lezen!

Kinderen en hun ouders zijn van harte welkom op woensdagmiddag 9 november van 14:00 tot 17:00 in het advies- en begeleidingscentrum aan de Ovenbouwershoek 6 in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op de website van leerhulpmiddelen.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen