Jesse Hartgers verlengt contract met twee jaar

Foto: csv

Jesse Hartgers is ook de komende twee seizoenen speler van csv Apeldoorn. De 23-jarige middenvelder blijft daardoor net als Jesse Perdon en Richard van Schooten tot de zomer van 2019 actief op het Orderbos. De inwoner van Hoenderloo is bezig aan zijn vierde jaar en speelde afgelopen zaterdag tegen Staphorst zijn 58e wedstrijd in het eerste elftal.

Jesse Hartgers licht zijn keuze toe

“Ik had ervoor kunnen kiezen om te vertrekken. Er zijn namelijk een aantal clubs die een aanbieding hebben gedaan, maar ik moet dan een stuk verder reizen. Daarnaast is csv Apeldoorn echt een leuke club waar ik met plezier voetbal”, legt de sierlijke speler uit waarom hij zijn contract verlengt. “We hebben een geweldig team, het is na afloop gezellig in de kantine en de resultaten zijn goed. Ik heb er vertrouwen in dat we deze lijn kunnen voortzetten.”

Hartgers, die in de jeugd uitkwam voor Beatrix, csv Apeldoorn en AGOVV, kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn eigen spel in het eerste gedeelte van dit seizoen. “Ik heb meer goede wedstrijden gespeeld dan slechte. Die mindere wedstrijden moeten eruit. Vooral de periode na mijn rabona-assist tegen Excelsior ’31 was ik aanvallend gezien ongelukkig. Tot NSC Nijkerk-uit, toen scoorde ik en leverde drie assists af bij een ploeggenoot. Toch wil ik bepalender worden, hoewel ik dit seizoen al net zo vaak betrokken ben bij een doelpunt als vorig seizoen.”

Jan-Willem Stegeman, bestuurslid Technische Zaken, is verheugd met het feit dat Hartgers blijft. “Voor zijn individuele acties kom je naar het voetbalveld. Jesse is ook een stuk volwassener geworden. Dat zie je terug in zijn spel en in het feit dat hij dit seizoen nog geen enkele gele kaart heeft gekregen. Hij heeft de afgelopen twee seizoenen bewezen thuis te horen in het eerste elftal.”

Een prachtige actie van Jesse ziet u hier:

Reacties