Kruispunt van Sport & Innovatie opent haar stadion.

Foto: Sporteyes

Vrijdag 11 november is op spectaculaire wijze het startschot gegeven voor het Kruispunt van Sport & Innovatie (XSI). Een initiatief van een aantal jonge ondernemers die de ambitie hebben om een kruisbestuiving te creëren in de sport, in combinatie met de nieuwste marketingstrategieën en technologieën.

Kruispunt van Sport & Innovatie op spectaculaire wijze van start.

Onder toeziend oog van ongeveer 80 genodigden werd op een sportieve manier het kruispunt Kalverstraat met de PWA-laan geclaimd met een flashmob. De initiatiefnemers namen het kruispunt over waarbij er diverse sporten werden uitgevoerd gedurende een minuut. Deze actie werd opgevolgd door een abseilend tweetal welke het naambord met daarop ‘Kruispunt van Sport & Innovatie’ overhandigden aan de voortrekker van het initiatief, Niels Schut. Tot slot werd met behulp van een squashbal en een racket het doek voor de deur weggeslagen door Niels en Milja Dorenbos (Nederlands squash-international), waardoor het kantoor officieel geopend werd. De opening werd afgesloten met een feestelijke receptie.

Het collectief, bestaande uit o.a. drie sportmarketingbureaus – met elk zijn eigen identiteit en specialiteit – Sportunity, Sporteyes en Sportsminded, heeft grote ambities om sport en innovatie nóg dichter bij elkaar te brengen. Door middel van de ontwikkeling van apps, online platformen en marketing- communicatieconcepten wordt verbinding gelegd wordt tussen het bedrijfsleven en overheden met de top- en breedtesport. Dit gebeurt allemaal onder het mom van: “We connect people who love sports”.

Contactpersoon voor het Kruispunt is Niels Schut, tel.nr: 06-22206867

Reacties

Cookieinstellingen