Kerstmusical ‘Een engel met een B ervoor’

Foto: Geloofsgemeenschap De Fontein

De kerstmusical gaat over een eigenwijze kerstengel. Deze Bengel let niet op en valt uit de hemel, ‘boem’ op de aarde. Zij beleeft daar het kerstgebeuren. Beleven jullie het mee? Kom kijken en luisteren naar dit leuke, vrolijke, traditionele, maar in modern jasje verpakte kerstverhaal, geschreven door Elly & Rikkert.

Kerstmusical met Elsa van Essen als ‘Bengel’

Een team enthousiaste mensen van Geloofsgemeenschap De Fontein zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het instuderen van de liederen en maken van de kostuums. De 7-jarige Elsa van Essen is de Bengel in de musical: “Ik vind het leuk om de Bengel te spelen. Bengel is ondeugend en dat ben ik ook soms. Deze musical is niet de eerste die ik speel. Al eerder speelde ik mee in een musical bij Tim Koldenhof Producties.”

In de kerstmusical wordt het verhaal van de geboorte van Jezus op een moderne manier vertolkt. Elsa: “Jozef en Maria, de herders en de wijzen zijn er ook bij. De wijzen heten Goochem, Tom en Tom en ze hebben een heel grappig liedje! Maar ik ga niet teveel verklappen hoor!”

Alle gegevens voor u op een rijtje

De kerstmusical ‘Een engel met een B ervoor’ wordt op zaterdag 24 december om 19.00 uur uitgevoerd in het Kristal (Distelvlinderlaan 200, Apeldoorn) in de wijk Zuidbroek. Aan de musical doen 25 kinderen mee uit de wijk Zuidbroek en van Geloofsgemeenschap De Fontein. Om 18.00 worden er kerstliederen gezongen en om 18.30 staat de warme chocolademelk en kerststol klaar.

Reacties

Cookieinstellingen