Sandd opent ophaal- en verstuurpunten in Bruna filialen.

Foto: PostNL

Sandd-topman Ronald van de Laar liet vandaag weten dat in het komende jaar in grote steden in de Brunawinkels wordt begonnen met het opzetten van ophaal- en verstuurpunten. Daarmee gaat Sandd zich ook op het midden- en kleinbedrijf en particulieren richten. Op termijn zullen alle ongeveer 300 winkels van Bruna van een dergelijk punt zijn voorzien.

In het hele land zijn op dit moment loketten van PostNL en DHL te vinden. Voor Sandd betekent het openen van de ophaal- en verstuurpunten een uitbreiding van de diensten. Bruna voert op dit moment nog gesprekken met verschillende partijen over een mogelijke samenwerking. Van de Laar geeft in zijn bericht aan dat van een samenwerking via het loket met PostNL geen sprake kan zijn en dat bestaande loketten van PostNL in de (Bruna) winkels zullen verdwijnen. Een woordvoerster van PostNL laat weten dat het bedrijf er van uit gaat dat de samenwerking met Bruna wordt voortgezet.

Apeldoorn heeft twee Bruna filialen, aan de Schubertlaan en de Salomestraat. De hoofdvestiging van Sandd is gevestigd in de Ecofactorij in Apeldoorn .

Bron: ANP

Reacties