Verdwenen trouwjurk hopelijk snel weer boven water.

Foto: Jolein Keizer

Een verdwenen trouwjurk….. Het gebeurt uiterst zelden maar het is de 30-jarige Jolein Keizer overkomen! Op 1 september droeg ze zielsgelukkig haar droomjurk meldt Omroep Gelderland. Helaas zijn bij de stomerij de bonnetjes verwisseld zodat de jurk aan de verkeerde bruid is meegegeven.

Trouwjurk aan verkeerde bruid meegegeven

Niets menselijks is ze vreemd, bij stomerij De Pauw aan de Asselsestraat in Apeldoorn, het verwisselen van de bonnetjes is gebeurd in een oogwenk tijdens grote drukte. De afgehaalde trouwjurk is wellicht in de hoes direct in de kast weggehangen. Daarom is het verzoek dat iedereen die recent bij de stomerij een trouwjurk heeft afgehaald controleert of de juiste jurk is meegegeven.

Men verwacht dat de jurk wel weer boven water komt. Elke bruid ziet uiteindelijk toch het liefst de eigen droomjurk in de kast hangen. Eigenaar Smienk is iets dergelijks in de 30 jaar dat hij dit werk uitvoert nog nooit overkomen. Het knaagt wel, dat het na ongeveer 12.000 trouwjurken die ze moeten hebben zien passeren toch is gebeurd!

Spic en span weer bij Jolein terug!

Als de ‘verkeerde’ bruid de jurk weer om komt wisselen wordt de jurk nauwkeurig nagekeken en opnieuw gereinigd zodat Jolein ervan verzekerd is dat de jurk in goede staat en spic en span in haar kast komt te hangen, zo verzekert Smienk! Zowel Jolein als de stomerij hoopt dat het bericht zoveel mogelijk gedeeld wordt zodat de jurk weer snel terecht is.

 

Reacties

Cookieinstellingen