Open dag Helicon MBO Apeldoorn op 28 januari

Leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders zijn zaterdag 28 januari welkom op de Loolaan bij Helicon MBO Apeldoorn. Van 10.00 tot 15.00 uur bieden docenten en leerlingen informatie aan over de 7 opleidingen op het gebied van natuur, recreatie, dier en voeding. Het is dé kans voor de jongeren van Apeldoorn en wijde omgeving om kennis te maken met de groene vervolgopleiding in het mbo.

Open dag Helicon MBO Apeldoorn

Dat onze opleidingen praktijkgericht zijn, blijkt uit de vele demonstraties en activiteiten waaraan de bezoekers kunnen deelnemen. Zo komt het geluid van motorkettingzagen bezoekers van verre tegemoet: het zaagteam van school houdt voor de school een aantal wedstrijden. In de school is uiteraard van alles te beleven: leerlingen van Voeding en welzijn laten bezoekers hapjes proeven, bij Eco en wildlife kun je uilenballen pluizen en in de dier-lokalen zijn allerlei demonstraties. Hou de website in de gaten voor meer informatie over het programma.

Natuur, Recreatie, Dier en Voeding

Helicon MBO Apeldoorn is al jaren dé MBO-opleider als het gaat om het opleiden van leerlingen in Bos- en Natuurbeheer. Datzelfde geldt voor de specialisatie Boomverzorging / European Tree Worker (ETW). De afgelopen jaren heeft de school zijn specialisatie uitgebreid met opleidingen in de brede groene sector: Eco en wildlife, Outdoor en recreatie, Dierverzorging, Dier en gedrag en Voeding en welzijn. De omgeving van Apeldoorn is daar uitermate geschikt voor.

De open dag vindt plaats op zaterdag 28 januari van 10.00 tot 15.00 uur aan de Loolaan 69. Aanmelden voor de avond scheelt tijd op de avond zelf en kan via deze link!

Reacties