Soep met Handsome Molly in café Sam Sam.

Foto: Eerde Kalsbeek

Rockliefhebbers kunnen zondagmiddag in café Sam Sam een kop soep nuttigen terwijl er onvervalste rock n’ roll op de planken staat. De deels Apeldoornse rockband Handsome Molly speelt 22 januari een lange lijst van eigen nummers en enkele covers ‘met ballen’.  Het optreden begint rond 15.30 uur.

Handsome Molly

De band heeft in de voorbije periode een live reputatie opgebouwd. In 2014 maakte de huidige formatie een doorstart, waarbij ze zich (opnieuw) in de kijker probeerden te spelen van muziekliefhebbers. Dat werpt vruchten af. Op meerdere muziekfestivals, werden ze in de kroegenscene als publiekstrekker geafficheerd. Het zijn ‘sharp dressed men’ met een voorliefde voor messcherpe rock.

Handsome Molly is een viermansformatie: Lody Willemsen, drums; Hans Bulten, bas; Frank van der Meijden, gitaar en singer/songwriter Ton Terink ook op gitaar. De band speelt classic (hard)rock uit de 70/80 jaren, gecombineerd met (power)blues en aanstekelijke riffs. Het repertoire bestaat uit covers en een groter deel eigen nummers.

Reacties