Game of Skate wedstrijd in Real-X op 19 maart.

Foto: Real-X -‘Game of skate’

De Game of Skate wedstrijd voor skateboarders wordt gehouden op zondag 19 maart a.s. in Real-X. Er kunnen leuke prijzen mee worden gewonnen. De entree is 5,- euro. Real-X is die dag geopend van 13:00-18:00 uur. De wedstrijd wordt om ± 15:00 uur gehouden.

Dit wordt een vrolijke maar vooral ook bijzondere wedstrijd omdat de winnaar zich automatisch kwalificeert voor deelname aan een internationaal online Game of Skate event op 15 april a.s. waarbij er tegen andere skateboarders, verspreid over de wereld, wordt gestreden.

Game of Skate, zo werkt het!

Game of Skate is een skateboardwedstrijd waarbij twee skaters tegen elkaar strijden in een poule. Skater 1 laat zijn beste trick zien. Skater 2 moet deze trick nadoen. Lukt dat niet? Dan krijgt deze een letter (S.K.A.T.E.). Skater 2 mag dan zijn beste trick laten zien. Skater 1 moet die trick weer nadoen. Heeft een speler alle letters, dan verliest hij/zij. De winnaar gaat tegen de winnaar van de andere poule.

Real-X is te vinden aan de Vlijtseweg 148, Zwitsal Noord, gebouw 54. Meer informatie is te vinden op www.real-x.org, facebook en instagram.

 

Reacties