Workshop softpastelkrijt bij Royal Talens in Apeldoorn.

Foto: Royal Talens

Op vrijdag 24 maart 2017 wordt in het Royal Talens Experience Centre aan de Sophialaan 46 in Apeldoorn een workshop gegeven waarin gewerkt wordt met softpastelkrijt. De workshop wordt gegeven door beeldend kunstenaar Veronica Berkvens (Nijmegen 1956) van 13.00 tot 16.00 uur.

Workshop softpastelkrijt verzorgt door Veronica Berkvens

Veronica Berkvens laat zich als kunstenaar door de natuur inspireren en maakt een vertaalslag op papier of doek. Zij volgde de docentenopleiding tekenen/handvaardigheid in Nijmegen en de Academie Beeldende Kunst in Arnhem. Veronica is actief als exposant en deelnemer aan kunstmanifestaties en projecten. Regelmatig treedt zij op als gastdocente aan verschillende opleidingsinstituten.

Inspiratiebronnen en softpastelkrijt

Pastel is eigenlijk ‘schilderen met droog’. Het is een gevoelig materiaal met veel mogelijkheden. De natuur is daarbij een onuitputtelijk inspiratiebron. In deze workshop gaan we aan de hand van elementen uit de natuur, zoals takken, bladeren, stenen, schelpen enz. aan de slag met Royal Talens Rembrandt softpastel. We gaan kleuren mengen met de pastels en accenten zetten op zowel wit als getint papier. Een mooie kans om de technieken van pastelkrijt echt te leren kennen.

De docent neemt een aantal inspiratiebronnen uit de natuur mee. Natuurlijk mag je zelf ook wat meenemen.

Het Experience Centre is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (gelegen vrijwel naast het NS-station) en met de auto (gratis parkeergelegenheid). Aanmelden kan via de website van het Royal Talens Experience Centre – www.royaltalensexperience.nl

De kosten van de workshop bedragen € 42,50 inclusief tekenmateriaal, koffie/thee en een goodiebag.

Alle informatie in het kort:

Wat:                    Workshop Pastel

Waar:                 Royal Talens Experience Centre

Adres:                Sophialaan 46 Apeldoorn

Wanneer :          vrijdag 24 maart 2017 van 13.00 tot 16.00 uur

Kosten:              € 42,50 inclusief materialen, koffie/thee en goodiebag

Bereikbaar:        OV (naast NS station) en auto (gratis parkeren)

Aanmelden:      www.royaltalensexperience.nl

Reacties

Cookieinstellingen