Serie bijeenkomsten over de toekomst van Apeldoorn-Zuid

Foto: Zuid Doet Samen

Wat houdt u bezig als u aan de toekomst van Apeldoorn-Zuid denkt? Welke ideeën heeft u bijvoorbeeld over wonen, werken en zorg? Wat zijn uw wensen op dit gebied? Hoe gaat het bij u in de straat en wat wilt u in uw straat anders zien? Wat speelt er in uw buurt en welke ideeën heeft u voor uw buurt? Wat wilt u hier zelf aan bijdragen?

Toekomst van Apeldoorn-Zuid

Wij willen het graag van ú horen! Aan de hand daarvan willen wij een toekomstplan opstellen voor de wijk en voor Zuid Doet Samen. Wij hebben ook geen kristallen bol, maar we denken wel graag – mèt u als bewoner van Apeldoorn-Zuid! – na over onze toekomst.

Daarom organiseren wij eind maart een aantal bijeenkomsten om samen in gesprek te gaan over de toekomst van onze wijk. Daarbij willen wij graag van u horen hoe u de toekomst van uzelf en van uw straat, buurt en wijk ziet en welke ideeën u hierover heeft.

Informatie over de bijeenkomsten

Denkt u met ons mee? Kom dan naar een van onderstaande bijeenkomsten:

  • Dinsdag 21 maart: Ons Honk (Sperwerlaan 18) 19:30-21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Centraal staan dan de Brummelhof, Staatsliedenbuurt en Vogelbuurt.
  • Woensdag 22 maart: Rietendakschool (Zilverweg 29) 19:00-20:30 uur (inloop vanaf 18:30 uur). Centraal staan dan de Metaalbuurt, Winkeweijert, Edelmetaalbuurt, De Heeze en Bouwhof-Noord.
  • Woensdag 29 maart: Buurthuis Maasstraat (Maasstraat 4) 14:00-16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur). Centraal staan dan de Componistenbuurt en de Rivierenbuurt.

Graag tot dan! U kunt natuurlijk ook altijd uw wensen en ideeën bespreken met een buurtassistent of ze doorgeven via [email protected] of 055 – 3125076.

Reacties

Cookieinstellingen