Kom kijken op de Open Dag van Zorg en Welzijn bij Het Hietveld

Foto: WZW

Altijd al een keer op het terrein van Pluryn-locatie Het Hietveld in Beekbergen willen kijken? Of op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? Kom dan op zaterdag 18 maart naar de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Het Hietveld  ondersteunt (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag.

Open Dag van Zorg en Welzijn bij Het Hietveld

Het Multifunctioneel centrum (MFC) op het terrein van Het Hietveld is de centrale plek tijdens de open dag. Hier zijn informatiekramen ingericht. Trajectbureau Arbeid en GroenWerkXL verstrekken er informatie. Daarnaast is Werkplein van Pluryn aanwezig om potentiële nieuwe medewerkers en stagiaires te informeren.

Activiteiten en rondleidingen

Tegen een kleine vergoeding zijn artikelen van de werkplaats HouterEi verkrijgbaar. Er staan bovendien twee spinningfietsen met een scherm waarop mensen virtueel de Mont Ventoux kunnen beklimmen. Equipe Mont Ventoux van Het Hietveld traint deze ochtend en is aansluitend aanwezig om een toelichting te geven.

Huis 4 en de nieuwe appartementen aan de Loenenseweg zijn opengesteld voor publiek. Hier worden rondleidingen gegeven door zowel medewerkers als cliënten. Er is een wandelroute uitgezet over het terrein, die beide huizen aandoet. Bij slecht weer worden er busjes ingezet. Ook zijn het Multimediacentrum en het Living Lab geopend voor belangstellenden.

Bezoekersinformatie

Adres: Stoppelbergweg 10 in Beekbergen. De open dag op 18 maart duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur. Kijk op www.pluryn.nl voor meer informatie en de andere locaties van Pluryn die meedoen aan de Open Dag van Zorg en Welzijn.

 

Reacties