Smovey Wandelen, het nieuwe wandelen in de Graanhof en Sprengenhof!

Foto: pixabay maxmann

Smovey Wandelen is nu mogelijk vanaf dinsdag 21 maart van 14.00 tot 15.00 uur in de Graanhof en vanaf vrijdag 24 maart van 9.30 tot 10.30 uur in Sprengenhof.

Smovey Wandelen doe je niet alleen!

Speelt u al langer met het idee om te gaan wandelen. Of uw huisarts adviseert om aan uw beweging te werken in verband met diabetes, lichamelijke beperking of gewoon om nieuwe mensen te leren kennen in een gezonde omgeving. Dan kunt u nu meedoen aan de cursus Smovey Wandelen.

Laagdrempelig en verantwoord, voor alle leeftijden!

De Smovey is een ringzwaaisysteem, wat als effect heeft dat spieren, zenuwen, weefsels geprikkeld worden. Een professionele trainer gaat met u aan de slag om de techniek van Smovey Wandelen op een juiste manier aan te leren. We werken samen aan uw houding en conditie. Uw hele lichaam wordt geactiveerd en veel mensen hebben er baat bij.

Wij gaan met u Smovey wandelen op een laagdrempelige en verantwoordelijke manieren. Leeftijd speelt daarbij geen enkele rol.

Eerste keer is gratis ter kennismaking! Daarna €2,30 per keer, u betaald voor een seizoen. De kosten bedragen 11 x €2.30= €25,30.De Smovey ringen zijn op locatie aanwezig. Makkelijk kleding en makkelijke schoen zijn voldoende om mee te kunnen doen.

Aanmelden kan bij voorkeur per e-mail op [email protected]  of op 06-53174984 of op 055-5430619. Graag daarbij aangeven om welke locatie het gaat.

Adres locatie De Graanhof,Graanhof 2 in wijk de Heeze.

Adres locatie Sprengenhof, Dr. Piekemalaan 33 in Ugchelen

Reacties

Cookieinstellingen