Apeldoornse Angela zet zich in voor ‘Klimmen tegen MS’.

Foto: Klimmen tegen MS

Op 5 juni 2017 gaat de Apeldoornse Angela Wessels samen met team Vlinder de Mont Ventoux op. Met dit evenement: ‘Klimmen tegen MS’ zamelt men geld in voor onderzoek en vraagt men meer aandacht voor de ziekte Multiple Sclerose (MS).

Team Vlinder zet zich in voor ‘Klimmen tegen MS’

Angela doet dit niet zomaar, een paar jaar geleden kreeg zij zelf de diagnose MS. Het team waar zij straks deel van uit maakt, bestaat uit 21 mensen die allemaal diezelfde diagnose hebben gekregen. Deelname aan het evenement is voor allen een fysieke en emotionele uitdaging. Elk teamlid loopt minimaal 1 kilometer. Ook in de zomer is het hoger op de berg niet echt warm, het wordt maximaal 18 graden. Verder heeft men te maken met de wind! De totale lengte van de klim is maar liefst 21,4 km. Er kan worden teruggevallen op een professioneel begeleidingsteam. Meer lezen over team Vlinder kan hier!

Donateurs gezocht!

Deelnemen kan niet zomaar. Er wordt van iedereen een inleg verwacht van 500 euro. Door sponsors te zoeken moet dit bedrag bij elkaar gehaald worden. Het uiteindelijke, opgehaalde netto bedrag, zal worden besteed aan onderzoek. Dat gebeurt onder meer door samenwerking met MS Research en de Landelijke Vereniging voor MS Patiënten.

Angela en ‘Klimmen tegen MS’ steunen, èn doneren aan dit goede doel kan door geld over te maken via deze link.

Sinds kort schrijft Angela een blog, u kunt hier meelezen!

Reacties

Cookieinstellingen