Wieleravond SportmedX Apeldoorn op 5 april.

Foto: pixabay skeeze

Op woensdag 5 april organiseert SportmedX Apeldoorn een wieleravond speciaal voor wielersporters in de regio. Van 18.30 tot 21.30 uur worden de deelnemers klaargestoomd voor het nieuwe wielerseizoen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: sportmedische onderzoeken, sportvoeding, chronische en acute wielerblessures, dynamische fietsafstelling en training. De avond wordt geleid door Mannes Naeff, ploegarts Team Sunweb en sportarts bij SportmedX.

Wieleravond, klaarstomen voor het nieuwe wielerseizoen!

Na het succes van de wieleravonden in Winterswijk en Almelo, volgt nu ook SportmedX Apeldoorn op woensdag 5 april. De avond wordt georganiseerd door SportmedX, in samenwerking met specialisten op het gebied van de wielersport vanuit Gelre Ziekenhuizen, A.R. & T.V. De Adelaar, Mountainbikeclub Barend, (Di)eetslim, fysiotherapiepraktijk Houwer en Ruijs, Stappenbelt Specialized concept store en Ten Hove Performance Coaching. Tijdens deze avond worden de deelnemers bijgepraat over het belang van een sportmedisch onderzoek, sportvoeding, het voorkomen en behandelen van acute en chronische wielerblessures, dynamische fietsafstelling en wielertraining. Kortom, na afloop zijn de deelnemers klaar voor het nieuwe wielerseizoen. De kosten voor deelname bedragen € 5,-. Aanmelden kan via: sportmedx.nl/evenementen.

SportmedX

SportmedX is hèt instituut voor sport en bewegen met als doel top- en amateursporters in Nederland verantwoord te laten sporten en bij blessures weer snel op de been te krijgen. Het behandelteam van specialisten gespecialiseerd in sportzorg bestaat uit chirurgen, orthopeden, sportartsen, sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten, diëtisten en een sportpodoloog. Dit maakt het mogelijk om een uitgebreid zorgaanbod te bieden met verschillende sportspecialismen onder één dak.

Reacties

Cookieinstellingen