Sopraan Mirusia, terug in de Nederlandse theaters!

Foto: Gerrit Bogaard

Wegens het overweldigende succes van haar theatertour This Time Tomorrow komt Australische-Nederlandse Mirusia terug naar de Nederlandse theaters met haar eigen internationale orkest. In ons land wordt ze ‘de engel van Rieu’ genoemd, in haar geboorteland Australië staat ze bekend als ‘The unconventional pop star’.

Mirusia, ‘de engel van Rieu’.

In haar nieuwe show From the Heart brengt zij melodieën die recht uit het hart komen. Dat kan een hart vol liefde zijn, een hart wat licht beschadigd is of een hart wat (nog) op zoek is. Vaststaat dat zij mensen recht in het hart kan raken met haar prachtige en persoonlijke vertolkingen, een unieke combinatie van klassieke aria’s, songs uit musicals en populaire nummers die ze een klassieke twist geeft.

Theater Orpheus

Mirusia heeft een carrière als uit een sprookjesboek. Op jonge leeftijd werd de sopraan ontdekt door André Rieu en met hem heeft zij over de hele wereld opgetreden. Ook met haar solocarrière gaat het voor de wind. In Australië heeft Mirusia al meermalen nummer één in de poplijsten gestaan en ook in Nederland stond haar album My Favorite Things wekenlang in de top 20. In Nederland werd ze bij het grote publiek bekend door haar vertolking van Don’t cry for me Argentina tijdens de inauguratie van koning Willem Alexander. Haar versie van Ave Maria is op Youtube inmiddels meer dan 9 miljoen keer bekeken.

Mirusia is met From the Heart op zaterdag 15 april te zien in Theater Orpheus. Tickets zijn vanaf € 28 verkrijgbaar via www.orpheus.nl of de theaterkassa: 055 527 03 00.

Reacties