Apeldoornse kampioenen Wu Shu Championchips.

Foto: Shaolin Kungfu Apeldoorn
Apeldoorner Douwe Geluk behaalde op 8 april 2017 de eerste plaats Tai Chi tijdens de open Wu Shu Championchips te Hoensbroek.

Wu Shu Championchips

Het is fris en om 7:00 in de ochtend vertrok een team van Shaolin Kungfu Apeldoorn naar het in zuid Limburg gelegen Hoensbroek. De open Wu Shu Championchips georganiseerd door Loe Hoyer vonden daar plaats. Shaolin sportschool Apeldoorn deed er mee met 3 deelnemers.
Een mooi vechtsport evenement waar zowel mensen van binnen als buitenland aan meededen. Er werd gestreden binnen traditionele Kungfu, Wu Shu en Tai Chi Chuan. Shaolin Kungfu Apeldoorn deed mee met traditioneel Kungfu en Tai Chi Chuan.

Apeldoorners succesvol

Apeldoorn was succesvol want ze behaalden maar liefst 5 medailles met 3 deelnemers. Raymond Linders een 1ste (kampioen) en een 3de plaats, Douwe ter Horst een 2de en 3de plaats en Douwe Geluk werd eerste binnen het Tai Chi Chuan en werd dus kampioen.
Douwe Geluk deed Shaolin Rou Quan een oude Tai Chi vorm waar rustige bewegingen afgewisseld worden met explosieve bewegingen. Douwe begon goed en liep zijn Tai Chi vorm erg netjes en indrukwekkend uit, dit vond de jury dus ook en daarmee is hij nu kampioen geworden.
Een man met veel vechtsport ervaring, zo is Douwe Geluk te omschrijven. Hij heeft getraind in How Chuan Monkey Kungfu, Yang, Wu style Tai Chi Chuan en ook Shaolin vechtsporten in Apeldoorn.
Een prachtige prestatie van een indrukwekkend sportman. Alle gelukwensen en felicitaties gaan uit naar Douwe Geluk en team.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen