Manenschijn en van Garderen blijven bij Draisma Dynamo

Foto: pixabay TaniaVdB

De Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd te kunnen meedelen dat spelverdeler Bart van Garderen en diagonaalaanvaller Nico Manenschijn hun contract bij Draisma Dynamo hebben verlengd. Van Garderen tekende voor twee seizoenen bij, Manenschijn tot medio 2018.

Draisma Dynamo blij met Manenschijn en van Garderen!

Hellinga reageert uiteraard tevreden op het feit dat Van Garderen en Manenschijn hebben bijgetekend. “Bart heeft als ervaren speler een prima seizoen achter de rug en heeft laten zien dat hij zeer belangrijk is voor het team. Ook Nico heeft zich dit jaar nadrukkelijk laten zien bij Draisma Dynamo. Een zeer gedreven diagonaalspeler waarin nog heel veel groeipotentieel zit. Kortom een goed teken dat deze twee spelers hebben bijgetekend.”

Draisma Dynamo

Teamcaptain Van Garderen:

Teamcaptain Van Garderen over zijn contractverlenging: “Ik merk dat we met Draisma Dynamo elk jaar dichterbij die felbegeerde prijs komen. Daarnaast merk ik dat ik in dat proces zelf ook nog steeds doorgroei. De komende twee jaar moet dit resulteren in eremetaal. Ik ben zeer gemotiveerd om, samen met alle betrokken mensen binnen deze mooie club, dit doel te bereiken.”

Manenschijn:

“Ondanks de tegenvallende resultaten ben ik toch wel tevreden met hoe het gaat”, laat Manenschijn in een eerste reactie weten. “Het afgelopen seizoen heb ik in Apeldoorn het volleyballen bij Draisma Dynamo goed kunnen combineren met mijn werk als fysiotherapeut. Die combinatie van sport en werk was super. Ik wil mij op beide vlakken graag nog minimaal een jaar verder ontwikkelen.”

Reacties

Cookieinstellingen