Doe mee aan de voetbaldagen bij Robur et Velocitas

Foto: Robur et Velocitas

Van 10 t/m 14 juli en 7 t/m 11 augustus (zomervakantie) organiseert Robur et Velocitas voor jongens én meisjes uit de regio Apledoorn erg leuke en zeer gevarieerde voetbaldagen.

Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar wordt op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

voetbaldagen

Voetbaldagen: veilige, sportieve opvang in de vakantie

Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Robur et Velocitas. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met bewezen techniekoefeningen en verrassende spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

Niet leuk, geld terug garantie

Mocht u niet zeker weten of uw kind het naar zijn zin krijgt? Geen probleem, er is namelijk een niet leuk (genoeg), geld terug garantie. Procamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Robur et Velocitas, een veilig idee voor u als ouder. ProCamp is daarnaast lid van de SGR en haar kampen worden beoordeeld met een 8,9.

Open inschrijving

Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Robur et Velocitas. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen! Wat is er leuker dan lekker buiten zijn met je (nieuwe) voetbalvrienden en werken aan je voetbalskills. Ook kan uw kind naar een van de gave slaapkampen (tot 16 jaar) in bijvoorbeeld het ‘voetbalkasteel’ of het ‘House of Sports’.  Inschrijven kan vanaf nu op; www.procamp.nl

 

 

Reacties