Wildkijken vanuit een VIP tribune op het Natuurtheater

De gids wijst u onderweg op bijzonderheden
De gids wijst u onderweg op bijzonderheden
Foto: Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer nodigt u uit om een onvergetelijke avond mee te maken door wild te komen kijken. U bezoekt het Natuurtheater, gelegen in het vrije leefgebied voor grote hoefdieren op de Midden-Veluwe, zonder hekken of rasters.

Het Natuurtheater

Het Natuurtheater is een sfeervolle wildkansel van waaruit het wild goed te observeren valt. Het gebouw staat in een rustig en wat afgelegen terreingedeelte. Wilde zwijnen, herten en reeën houden zich hier veel op. Het verloop van iedere wildkijkavond verschilt. Juist dat maakt het kijken naar wild zo spannend en verrassend.

Op de voorafgaande wandeling naar het Natuurtheater attendeert de begeleidende Staatsbosbeheer-gids op diersporen en interessante natuurverschijnselen. De wandeling terug naar de parkeerplaats gaat door het dan al bijna duistere bos. Een moment dat nogal eens een wild zwijn het pad overschiet….

Praktische informatie

De starttijden variëren gedurende het seizoen en ziet u bij aanmelden. Let op: aanmelden is noodzakelijk en kan via www.staatsbosbeheer.nl/natuurtheaterveluwe

Data: 31 mei; 7 juni; 13 juni; 17 juni; 24 juni; 1 juli; 10 juli; 19 juli; 27 juli; 2 augustus; 9 augustus; 21 augustus; 1 september.

 Vertrek: vanaf parkeerplaats Waterberg aan de Otterloseweg (N304, van Ugchelen naar Hoenderloo tussen hectometerpaaltjes 20,1 en 20,2).

De vertrektijd verschilt gedurende het excursieseizoen.

Deelname volwassenen € 14,95 kinderen tot 12 jaar € 12,95, inclusief koffie/thee/limonade. Meer informatie via [email protected] en

Aanmelden via: www.staatsbosbeheer.nl/natuurtheaterveluwe

Reacties

Cookieinstellingen