Annatommie Medisch Centrum Apeldoorn voor al uw bewegingsklachten!

Foto: Annatommie

Uiterlijk zeven weken wachten op een operatie. Dat is op dit moment de norm. Wachten op een operatie is al vervelend, maar de wachttijden voor een operatie of opname in een Nederlands ziekenhuis nemen alleen maar toe.

Vooral bij de veelvoorkomende behandelingen, zoals het plaatsen van heup- of knieprotheses, moeten patiënten steeds vaker bij steeds meer ziekenhuizen wachten dan de norm van 7 weken.

Voor iedere verzekerde!

Steeds meer patiënten weten de weg te vinden naar medische centra waar zij sneller geholpen kunnen worden. Door afspraken tussen deze centra en ziektekostenverzekeraars is het voor iedere verzekerde mogelijk van deze voorzieningen te profiteren!

Annatommie Medisch Centrum

Voor de behandeling van uw bewegingsklachten in omgeving Apeldoorn kunt u terecht bij Annatommie Medisch Centrum , gelegen in Apeldoorn Noord. U vindt er alles voor de behandeling van uw bewegingsklachten onder één dak!  Annatommie MC beschikt over eigen, geavanceerde MRI-, röntgen-, en echoapparatuur en een ervaren en gespecialiseerd team van orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten om uw klachten te verhelpen.

Operatie binnen drie weken

Met een verwijzing van uw huisarts kunt u binnen drie dagen terecht bij één van onze ervaren orthopedisch chirurgen. Bij een juiste indicatie en na een gezondheidscheck wordt u binnen drie weken na uw gezondheidscheck geopereerd aan uw heup of knie. Kijk voor meer informatie op: www.annatommiemc.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen