Nieuwe opzet Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn

Foto: Dag van de Duurzaamheid

Het organisatieteam van de Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn heeft dit jaar gekozen voor een geheel nieuwe opzet. De DVDD komt naar de mensen toe!

De Dag van de Duurzaamheid

Dinsdag 10 oktober is er op veel plaatsen in Apeldoorn extra aandacht voor het thema duurzaamheid, juist op die plekken waar al mensen samenkomen. Met name in de binnenstad zullen ondernemers uitgedaagd worden om in hun eigen winkel net wat extra’s te doen rondom het thema duurzaamheid. De organisatie van DVDD zal zorgen voor een verrassende aandachtstrekker. Wat dat precies zal worden… dat blijft nog even geheim!

Daarnaast viert Kringloopwinkel Foenix zijn 35-jarig bestaan op die dag met een speciaal congres over de circulaire samenleving. ROC Aventus zal met de leerlingen ingaan op het thema fossielloze brandstof.Ook Mode&Co en Boerderij De Hooge Kamp hebben al hun medewerking toegezegd met speciale activiteiten.

Duurzame ondernemers en organisaties gezocht.

De organisatie doet een dringend beroep op duurzame ondernemers en organisaties om aan te haken bij de evenementen. Hoe meer deelnemers, hoe groter de impact! Er staat een enthousiast team paraat om te helpen met het uitwerken van een plan, het bedenken van een passende activiteit of de manier van presenteren. U kunt zich melden door een mail te sturen aan [email protected] of te bellen met een van de organisatoren via telefoonnummer 06 – 528 28 625.

Contact & informatie:
E-mail: [email protected]
Website: www.duurzaam-apeldoorn.nl
Facebook: www.facebook.com/DuurzaamApeldoorn

Reacties