Charity dinner Drakenbootfestival voor 3FM Serious Request

Foto: Kabath vastgoedbescherming bv

Het Drakenbootfestival wordt het eerste grote Apeldoornse evenement dat in het teken staat van 3FM Serious Request. Tijdens het charity dinner met de bekende Nederlandse acteur en cabaretier Peter Heerschop als gastheer hoopt een club van Apeldoornse ondernemers geld in te zamelen voor het goede doel.

Glazen Huis

De ondernemers organiseren op initiatief van het lokale businessnetwerk Vrienden van Dynamo drie verschillende acties om geld op te halen voor de veertiende editie van 3FM Serious Request. Het is de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland wordt neergezet.

Drakenbootfestival

Het eerste evenement is het charity dinner tijdens het Drakenbootfestival op vrijdag 23 juni, van 16:00 uur tot 19:00 uur in een grote tent op het festivalterrein. Ondernemers en particulieren uit Apeldoorn en omgeving zijn van harte welkom om te genieten van een driegangendiner inclusief drankjes.

Muziek en netwerken

Met de aanwezigheid van Peter Heerschop wordt het niet alleen een mooie avond voor een goed doel; er mag ook worden gelachen. De burgemeester van Apeldoorn John Berends is ook aanwezig, net als tal van Apeldoornse bedrijven. Er zijn muzikale intermezzo’s en er kan volop worden genetwerkt.

Na afloop van het charity dinner kunnen de aanwezigen genieten van het Lexman Drakenboot in Concert met onder anderen HAEVN, Kris Berry, Douwe Bob en Racoon.

De eerste 100 stoelen zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog stoelen en tafels beschikbaar en het maakt niet uit of je een ondernemer bent of niet. Tickets voor het charity dinner kunnen makkelijk en snel worden besteld via de Ticketshop.

Reacties