Nationaal Jeugd Orkest gesteund door nieuw sponsorcollectief!

Foto: ©Nic Limper

Afgelopen zondag is het NJO Sponsorcollectief officieel van start gegaan. Voorafgaand aan het feestelijke slotconcert van de NJO Muziekzomer presenteerde NJO-directeur Miranda van Drie het collectief. De concerten en activiteiten van het Nationaal Jeugd Orkest bieden een perfecte gelegenheid voor het ontvangen van relaties, het bereiken van potentiële klanten en het aanbieden van bijzondere ervaringen voor relaties, klanten of medewerkers.

Nieuwe generatie topmusici

De sponsors van het NJO leveren daarnaast een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie topmusici. De vijf onderstaande bedrijven zijn de eerste deelnemers aan het NJO Sponsorcollectief, dat de komende jaren nog verder uit zal groeien tot een waardevol netwerk voor de deelnemende bedrijven en een stevige steun voor het NJO. Zo werkt het netwerk twee kanten op en kunnen veel mooie, nieuwe kansen gecreëerd worden met wederzijdse ondersteuning. Wat centraal staat in dit collectief is dan ook het toevoegen van meerwaarde voor alle partijen. Daarnaast delen alle sponsoren de kernwaarden van het NJO, zoals innoveren zonder de traditie uit het oog te verliezen, hoge kwaliteit en oog voor jong talent.

Al 60 jaar podium

Het NJO biedt al 60 jaar een podium aan talent, en kan daar hopelijk nog 60 jaar en meer aan vastknopen met dit sponsorcollectief. Directeur Miranda van Drie is blij met de steun van de sponsoren en roept andere bedrijven op zich ook aan te sluiten. Het nieuw gelanceerde collectief bestaat vooralsnog uit Boon accountants en belastingadviseurs, Broekhuis Harderwijk Volvo en Ford, softwarebedrijf Luminis, Stayokay Apeldoorn en Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel.

NJO: Nationaal Jeugd Orkest
talent in concert

Het NJO: Nationaal Jeugd Orkest biedt al zestig jaar een podium aan jong toptalent. Door middel van audities worden elk jaar de beste studenten van conservatoria uit binnen- en buitenland geselecteerd. Deze jonge talenten krijgen de kans te werken met gerenommeerde dirigenten, solisten en coaches tijdens bijzondere projecten, zoals de NJO Muziekzomer en de NJO Wintertournee. Elke zomer organiseert het NJO de NJO Muziekzomer, een festival op de mooiste plekken van Gelderland, en een internationale tournee. De jonge musici kunnen hierin ervaring opdoen in symfonieorkesten, ensembles voor hedendaags repertoire of juist met historische instrumenten, opera’s en cross-overprojecten als Jong Metropole. Alle projecten leiden tot concerten en voorstellingen waarbij het publiek kan genieten van de topprestaties van de enthousiaste talenten van het NJO.