Hoofdklasser csv Apeldoorn wint van eersteklasser

De laatste wedstrijd in de voorbereiding van csv Apeldoorn heeft de hoofdklasser gewonnen. Met 4-2 was de thuisploeg te sterk voor de gasten uit Dronten.

Hoofdklasser fris aan start

Het grootste deel van de startende spelers, speelde afgelopen woensdag niet tegen Quick ’20 om de beker. Na 30 minuten voetbal kwam csv Apeldoorn op voorsprong door een goal van Richard van Beek, na een assist van Fedde Timmer.

En door

Dezelfde Timmer zorgde 10 minuten na de start van de 2e helft dat zijn penalty in de netten achter de keeper van ASV Dronten belandde, 2-0. Nog geen 5 minuten later was het 4-0. In de 57e en in de 58e minuut  was het Bruce Schotman die doeltreffend was. Beide keren na aangeven van Steven van Es.

Voor de eer

csv Apeldoorn ging na de riante voorsprong wat te makkelijk voetballen. Achterin viel wat gaten en 2 foutjes werden door ASV Dronten afgestraft. Zo eindigde de wedstrijd in 4-2.