Mooi onder één kap

Foto: Mooi Onder Één Kap

Elk jaar organiseert Wella de Nationale TrendVision Award. Tijdens deze competitie kunnen getalenteerde haarstylisten hun vaardigheden meten met de beste stylisten en kleurspecialisten van nu en hun visie op de Wella trends tot leven brengen. Ilze van Mooi onder een kap heeft zich weten te plaatsen voor een plaats in de finale in de categorie creative vision.

Jaarlijkse Award

De jaarlijkse TrendVision Award erkent de nieuwe generatie, getalenteerde haarstylisten en het meesterlijke kleurwerk in de branche door een spectaculair podium te bieden om creativiteit aan te moedigen en talent tentoon te stellen. Er zijn twee categorieën waarin de stylisten kunnen deelnemen, Color Vision en Creative Vision.

International

De winnaars krijgen de kans om bekend te worden binnen de branche en alle nationale Gold winnaars uit elke categorie (er zijn per categorie 3 awards te winnen: Gold, Silver en Bronze) mogen hun creatieve reis voortzetten en deelnemen aan een wereldwijde competitie: de International TrendVision Award die dit jaar in oktober in Londen zal plaatsvinden.

Lastige opgave

Het traject naar de finale van TrendVision is niet makkelijk. Het vergt veel vakmanschap van de deelnemers. Het begint met het insturen van voor en na foto’s van de persoonlijk creatie van de deelnemende stylisten. De deelnemer worden beoordeeld op creativiteit, kleurgebruik, ambacht en draagbaarheid. Daarnaast moeten zij een uitgebreide vragenlijst invullen waarin zij hun werk duidelijk motiveren inclusief uitleg over de gebruikte producten, materialen en technieken.

Veelzijdige show

Het resultaat wordt getoond in een indrukwekkende, veelzijdige show waarin de laatste mode- en kleurtrends zich vertalen naar de meest uiteenlopende haarcreaties. Eind mei vond de eerste juryronde plaats die in handen was van vak experts. De stylisten die door deze eerste strenge ronde zijn gekomen worden in een vierdaags traject door professionals gecoacht om hun creatie nog verder uit te werken.
De nationale finale vindt plaats op 17 september aanstaande in de Kromhouthal te Amsterdam.

Mooi onder één kap

Mooi onder een kap uit Apeldoorn is er ontzettend trots op dat de creatie van medewerker Ilze Looyen veel indruk heeft gemaakt op de jury en dat zij door is naar de nationale finale die plaats vind op 17 september. “Een grote stap om als zelfstandige aan de slag te gaan, vervolgens werken zonder enkele ervaring met het merk Wella, en de uitdaging aanpakken om mee te doen met de Trendvision award ( terwijl je ook zwanger bent van je tweede baby , hoe bedoel je trots!) Ilze heeft het vakmanschap en ervaring zeker weten, zelfs met podium werk de nodige ervaring, maar dit is echt heel erg knap, voor ons is ze al nummer 1!  Wij duimen dan ook dat Ilze door gaat voor goud.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen