Draisma Dynamo verwelkomt Josh Edwards

Foto: ©Draisma Dynamo

De selectie van Draisma Dynamo begint langzaam maar zeker steeds vaster omlijnde vormen te krijgen. De komst van de Canadees Josh Edwards brengt het aantal selectiespelers voor het komende seizoen op elf.

Laatste jaren

De 29-jarige en 2,01 meter lange middenaanvaller ging het afgelopen jaar door het leven als Full-Time Training Centre Athlete. Dat wil zeggen dat hij behoorde tot een select gezelschap Canadese volleyballers dat in het Centre Sportif in Gatineau, Québec wordt klaargestoomd. Het doel? Om de nummer vijf van de Olympische Spelen van Rio de Janeiro te representeren op toekomstige internationale toernooien. Eerder verdiende hij zijn sporen in het college-volleybal in zijn land. In het seizoen 2015-2016 blokte de man uit Kingston, Ontario, tegenstanders af namens de Windsor Lancers, het volleybalteam van de University of Windsor. De ervaren middenman arriveerde maandag in Nederland en traint deze week voor het eerst mee met de selectie van trainer/coach Bas Hellinga.

Klaar voor Draisma Dynamo

Draisma Dynamo’s nieuwste aanwinst liet desgevraagd weten veel zin te hebben in de uitdaging die hem in Apeldoorn wacht. Edwards: “Na een seizoen hard trainen in het nationale volleybaltrainingscentrum ben ik opgewonden, dankbaar en gefocust om mezelf bij Draisma Dynamo te mogen bewijzen en de onderlinge concurrentiestrijd naar een ander niveau te tillen.” Josh Edwards gaat bij Draisma Dynamo spelen met het rugnummer dertien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen