Kidz Dance gaat voor een fantastisch optreden met de Grote Clubactie

Foto: Kidz Dance

Leden van Kidz Dance starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Kidz Dance gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Kidz Dance

Samantha Zimmer, dansdocent Kidz Dance: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst weer een fantastische voorstelling neer te kunnen zetten. Vorig jaar hebben de kinderen een voorstelling gegeven in het Ugchelens Belang. Kidz Dance kon met de opbrengst ook de kleding verzorgen. Voor de kinderen is het geweldig om aan het eind van het jaar aan alle opa’s, oma’s, ouders, vriendjes en vriendinnetjes te laten zien wat ze geleerd hebben. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Loten kopen

Loten kunnen vanaf 16 september ook gekocht worden via de website van Kidz Dance; www.kidz-dance.nl Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl. Wie weet valt de hoofdprijs wel bij u!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen