Basisscholen rennen voor 3FM Serious Request

Foto: Wikimedia

Vrijdag 27 oktober gaan Accres Sportstimulering en Omnisport Apeldoorn een sponsorloop organiseren voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. De opbrengst van deze “buildingrunwordt geschonken aan 3FM Serious Request 2017. Deze sponsorloop vindt plaats door de verschillende zalen van Omnisport Apeldoorn.

Krachten bundelen

Accres Sportstimulering en Omnisport bundelen hun krachten en organiseren samen het evenement voor 3FM Serious Request, wat dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de provincie Gelderland. Met de opbrengst wil het Rode Kruis families die verscheurd zijn door oorlog of natuurrampen weer samenbrengen. Accres Sportstimulering en Omnisport hopen hier samen met de leerlingen een mooi bedrag bij elkaar te lopen.

Wat is de building run?

Leerlingen uit groep 7 en 8 gaan rondjes rennen door de gehele accommodatie van Omnisport. Zij zullen onderweg een aantal onderdelen van de huissporten(basketbal, volleybal, zaalvoetbal, atletiek) van Omnisport tegenkomen.

Meer informatie en agenda

Geïnteresseerde scholen kunnen zich tot 30 september 2017 aanmelden via http://sportstimulering.accres.nl/sportevenementen/sponsorloop-3fm-serious-request/

Kijk voor meer informatie over de actie op www.kominactie.3fm.nl/naam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen