Openingsfase weer goed voor Apeldoorners

Al in de eerste minuut wist csv Apeldoorn op voorsprong te komen. Dit keer was het Maarten Boeve die zijn ploeg op 0-1 zette. Vorige week kwamen de Apeldoorners ook al in de eerste minuut al op voorsprong.

Vasthouden openingsfase

Boeve scoorde zijn vijfde van dit seizoen. Het vasthouden van de voorsprong was in de uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Berkum van korte duur. In de 13e minuut scoorde Berkum geheel tegen de verwachtingen in de 1-1. Door een persoonlijke fout kwam de thuisploeg langszij en putte een hoop energie uit deze goal. Hierna trokken ze door en scoorden 4 minuten later de 2-1. Beide teams speelden hierna de hun eigen spel uit tot de thee.

Verzet gebroken

csv Apeldoorn leek goed de kleedkamer uit te komen, maar na 12 minuten viel toch nog de 3-1. Toen in de 71e minuut Bresser een rode kaart ontving voor het neerhalen van een doorgebroken speler in het strafschopgebied en daarmee Berkum een penalty bezorgde (4-1), leek het verzet gebroken. In de 80e minuut weet Diks nog wel de 4-2 te scoren, maar 5 minuten later maakt Berkum de 5-2 en is de wedstrijd beslist.

Samenvatting

Ook het videoteam van csv Apeldoorn was aanwezig in Zwolle. Zij maakten de 12 minuten durende samenvatting. https://youtu.be/bVh4hR35FJQ

Wedstrijdinformatie

Berkum – csv Apeldoorn 5-2 (2-1)
Scoreverloop: 1. Maarten Boeve 0-1, 13. Chris van der Meulen 1-1, 17. Jordi Lemmens 2-1, 57. Marc van der Meulen 3-1, 72. Johnsen Bacuna 4-1, 80. Jamarro Diks 4-2, 85. Marc van der Meulen 5-2
Scheidsrechter: Dhr. M.L. Germs
Assistent-scheidsrechters: Dhr. T. den Hengst en dhr. H.F.A. de Vries
Gele kaarten: 24. Hoeseb Yakob, 62. Björn Bakker (Berkum)
Rode kaart: 71. Melvin Bresser (csv Apeldoorn)