Roots in the Woods staat weer achter de deur te wachten

Foto: Roots In The Woods

Dompel jezelf van 13 t/m 15 oktober onder in de sfeer van de herfst. En van 13 t/m 22 oktober op verschillende andere locaties op de Veluwe. Geniet van muziek, verrassend theater, een (herfstbok)biertje en goed eten. Ook deze editie wordt weer tof en onvergetelijk voor jong en oud.

Food en muziek

Oudste en grootste locatie in het Roots in the Woods programma is het Beekpark in Apeldoorn. Voor het 8e jaar op rij is dit stadspark het sfeervolle decor voor het 3 dagen durende festival. Op vrijdagavond 13 oktober is het festivalterrein schitterend uitgelicht en open voor bezoekers die houden van een dansje, heerlijke (BBQ) gerechten gecombineerd met verrassende theateroptredens. Dit jaar zijn er meer locaties, meer dagen, meer programma, meer ambiance en dus nog meer Veluwe in Apeldoorn en omstreken. Ook zal in de periode rondom het festival de aandacht worden gericht op het proeven van streekgerechten, streekproducten en bokbier.

Kinderen de baas

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober wordt het park enerzijds de Kidsarea waar kinderen hun hart kunnen ophalen en letterlijk anderzijds een Rauw en Ruig gebied, voor volwassenen. De muziekprogrammering in de ‘Rauw en Ruig’ wordt verzorgd door Gigant en bestaat vooral uit stemmige folk en americana muziek, kenmerkende Hillbilly en Bluegrass.

Scheiding tussen kids en volwassenen

Scheiding tussen beide gebieden is het centrale terras, waar de hele dag verrassende acts en stemmige muziekoptredens plaatsvinden.  Verwacht in het kinderdeel vooral veel klimmen en klauteren, maar ook optredens van bekende kindervoorstellingen. De start en eindtijden van het Beekpark programma zijn:

  • Vrijdag 13 oktober: 18.00 – 00.00 uur
  • Zaterdag 14 oktober: 12.00 – 21.30 uur
  • Zondag 15 oktober: 12.00 – 18.00 uur

Roots In The Woods

Meer over Roots in the Woods zoals bijvoorbeeld het programma en de line-up vind je op rootsinthewoods.nl. De toegang tot het festivalterrein is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen