Huisartsen Regio Apeldoorn werken nu ook via een app

Foto: Pixabay

Zelfs foto’s kunnen gestuurd worden naar app. Zo kan de arts snel beoordelen of er bijvoorbeeld spoed gebaat is bij een ongeluk. De HRA gaat de gratis app actief promoten.

Gezamenlijke dienstverlening

De Apeldoornse huisartsen hebben hun dienstverlening uitgebreid met de lancering van de nieuwe app. Je hoeft er geen gebruik van te maken, maar het kan wel. Medisch advies vanaf je bank via een app op je telefoon. Bij een aantal Apeldoornse huisartsen kon dit al via hun website. Sinds kort is het voor alle patiënten bij de Huisartsen Regio Apeldoorn ook mogelijk om een app te downloaden op je mobiele telefoon.

Zelf je afspraak inplannen

Je eigen dag en tijd kiezen voor een afspraak bij je huisarts en geen last hebben van wachttijden of een ingesproken tekst. Ook is een patiënt bij het contact opnemen met de praktijk niet gebonden aan de openingstijden. In een eigen dossier wordt de medicatie bijgehouden. In het e-consult kan een vraag gesteld worden en bestaat de mogelijkheid om een foto bij de vraag toe te voegen.

Huisartsen privacy

De privacy wordt door een uitgebreide, eenmalige registratie gewaarborgd. De app is voldoende opgebouwd en getest zodat deze enkele weken geleden voor het eerst te downloaden was. In de toekomst worden er nog meer functies ingebouwd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen