Apeldoornse Sportpenningen en Sportverkiezingen 2017

Foto: Pixabay

De Sportraad Apeldoorn gaat in samenwerking met de Gemeente Apeldoorn haar sporters huldigen door middel van de Sportverkiezingen en uitreiking Sportpenningen 2017.

Groot programma

Deze huldigingen vinden plaats op woensdag 14 februari 2018 in de Raadzaal van het Stadhuis. De sporthuldigingen worden gesplitst in twee delen. Aan het einde van de middag worden de jonge sporters tot 16 jaar gehuldigd met een sportpenning.

s’ Avonds worden de sportpenningen uitgereikt aan de sporters vanaf 16 jaar en vindt de verkiezing van sportman, sportvrouw, sportploeg, sporter/sportploeg met een beperking en sporttalent 2017 plaats.

Stemmen

Dit jaar kunnen ook de burgers weer mee stemmen voor de sportman, sportvrouw, sportploeg, sporter/sportploeg met een beperking en sporttalent van Apeldoorn 2017. Verdere informatie hierover volgt.

Oproep

De Sportraad Apeldoorn houdt via de media zo goed mogelijk bij wie er in aanmerking komen voor een sportpenning maar willen natuurlijk voorkomen dat er iemand vergeten wordt. Via deze weg roept de Sportraad sportverenigingen en burgers op sporters/ploegen die voldoen aan de criteria voor het ontvangen van een sportpenning aan te melden. Dit kan via de website www.sportraad.nl. Hier vindt u de criteria en de nodige formulieren.

Ook voor aanmelding verkiezing van sportman, sportvrouw, sportploeg, sporter/sportploeg met een beperking en sporttalent zijn de formulieren op de website van de Sportraad te downloaden.

Deadline sportpenningen

De deadline voor aanmelding is 2 januari 2018. U kunt dit per mail via [email protected] doen of per post naar  Sportraad Apeldoorn, Laan van Westenenk 6, 7336 AZ  Apeldoorn.