Koploper verliest van bezoekers uit Apeldoorn

De koploper van de hoofdklasse B kreeg csv uit Apeldoorn op bezoek. Na het goede voetbal van de bezoekers csv Apeldoorn was SC Genemuiden zaterdagmiddag ook weer koploper af.

Koploper komt er niet aan

De eerste helft leek het er nog niet op dat csv de wedstrijd naar de hand kon zetten. Genemuiden had een paar prima kansjes maar benutte die niet. De eerste echte kans voor de wedstrijd kwam van Sander Krijns. Een snoeihard schot op de goal van de thuisploeg werd geblokt door de tegenstander. Csv kreeg hierdoor meer behoefte aan de openingstreffer en die viel in de 26e minuut vanuit een corner. Van Es was de koppende doelpuntmaker. Doelman Jansen van csv werd nog wel een aantal keer uitgeprobeerd op klasse door Genemuiden en hij bleek niet te passeren.

Zelfde spelbeeld

Genemuiden kwam hongerig naar een doelpunt uit de kleedkamers. Door het aanvallende spel van de Genemuiders kon csv Apeldoorn het spel weer snel gaan maken zoals ze het wilde. Er kwam een hoop ruimte bij de Apeldoornse aanvalslinie wat resulteerde in een flink aantal kansen. Doelman Beukeveld van de thuisploeg wist de bal een aantal maal uit zijn doel te houden. In de 79e minuut was het Fennebeumer die de winst veilig stelde met goal uit een corner. Zijn schot zorgde voor de 0-2.