Line up: Chef’Special, Broederliefde, Oliver Heldens en De Jeugd van Tegenwoordig

Foto: Breda Nieuws/ Kin Cheong Lau

Op maandag 18 december beklimmen Chef’Special, Lucas & Steve, Causes en Jonna Fraser het podium op het Marktplein in Apeldoorn tijdens de start van 3FM Serious Request 2017.

Opwarmertjes

Rond de klok van 20.00 uur betreden 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn het Glazen Huis.

Elke avond optredens

Ook tijdens de actieweek klinkt elke avond vanaf 18.00 uur live muziek op het Marktplein. Onder meer Broederliefde, Oliver Heldens, De Jeugd van Tegenwoordig, Kris Kross Amsterdam, Sam Feldt, Kraantje Pappie en Julian Jordan treden op.

Live-uitzendingen

Van 18 tot en met 24 december voert NPO 3FM actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen. De start van 3FM Serious Request wordt op maandag 18 december vanaf 16.00 uur live uitgezonden op NPO 3FM en NPO 101 en is vanaf 19.30 uur te zien op NPO 3. Op 3FM.nl/live zijn de drie dj’s vanaf 13.00 uur te volgen tijdens hun treinreis van Hilversum naar Apeldoorn.

Eindfeest

NPO 3FM maakt volgende week de volledige line up bekend voor de eindshow op 24 december. Meer informatie over de line up: 3FM.nl/lineup

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen