Imagebuilders gaat geld inzamelen voor Serious Request

Foto: Pixabay

Imagebuilders gaat houten kaarsen kandelaars in de vorm van huisjes produceren. Met deze huisjes willen zij het doel van dit jaar, families herenigen, thuis komen & veiligheid, benadrukken.

Wat houdt de actie in?

Deze huisjes zijn natuurlijk erg leuk om tijdens de koude winterdagen wat warmte in huis te brengen. En je steunt ook nog eens het goede doel! De prijs voor een set is € 10,-. Een set bestaat uit 3 huisjes & 3 kaarsen verpakt in een leuk doosje.

Jij bent uitgenodigd!

Op donderdag 21 december 2017 nodigt het bedrijf iedereen uit om de huisjes op te komen halen. Je bent welkom vanaf 19.30 uur aan de Paramariboweg 17 in Apeldoorn. De actie wordt afgelsoten met een super gezellige kerstmarkt. Tijdens deze kerstmarkt hoopt Imagebuilders een nog hoger bedrag voor het goede doel op te halen! Meer informatie hierover ontvang je bij de bevestiging van je bestelling. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de huisjes op te halen dan kun je ze ook laten bezorgen in week 50.

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt de huisjes bestellen door naar Imagebuilders. De huisjes worden aan je winkelmand toegevoegd en vanuit daar kun je de bestelling afronden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen