Benefietwedstrijd voor Serious Request met Andy van der Meyde en Glenn Helder

Foto: ©Wout van Zoeren

Op vrijdag 22 december 2017 staat er een mooi evenement op het programma voor de actie Serious Request! De spelertjes van csv Apeldoorn JO8-1 (jeugd onder 8) nemen het dan op tegen (ex)profvoetballers!

Benefietwedstrijd om 18.00 uur

De benefietwedstrijd op het Sportpark Orderbos van csv Apeldoorn begint om 18.00 uur. Na de wedstrijd gaan de jonge voetballers met de voetballimo van FC de Rebellen naar het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn om de cheque te overhandigen aan de DJ’s van 3FM.

Voetballend bijdragen

Over het ontstaan van deze actie: De spelers van de JO8 wilden graag iets betekenen voor Serious Request. Dit kan natuurlijk voor deze boys maar op 1 manier: voetballen! Maar hoe haal je hier geld mee op? Uiteindelijk is het idee ontstaan om deze benefietwedstrijd te organiseren. Met de toegangskaartjes die verkocht worden en andere leuke acties rondom deze wedstrijd wordt er geld ingezameld om kinderen weer terug te brengen naar hun familie. In aanloop naar deze wedstrijd hebben de spelertjes onder andere getraind onder leiding van Vitessenaar Edward Sturing, mocht er gecollecteerd worden bij Go Ahead Eagles – Jong PSV en zijn er lekkerbekjes verkocht bij de wedstrijd van csv Apeldoorn 1 tegen Huizen.

csv Apeldoorn

Over de benefietwedstrijd: De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van csv Apeldoorn, gelegen op het fraaie Sportpark Orderbos. De wedstrijd duurt 2×20 minuten. Bij de ex-profvoetballers doen mee:

  • Jamarro Diks (spelend voor csv Apeldoorn 1, in het verleden o.a. AGOVV, Vitesse en AS Trencin, broer van Feyenoorder Kevin Diks)
  • Marcel Meeuwis (O.a. VVV-Venlo, Roda JC, Borussia Mönchengladbach en Feyenoord)
  • Mark Fennebeumer (spelend voor csv Apeldoorn 1, in het verleden AGOVV)
  • Glenn Helder (O.a. Sparta, Vitesse en Arsenal, 4 interlands)
  • Andy van der Meijde (O.a. Ajax, FC Twente, Inter en Everton, 17 interlands)
  • Patrick Jansen (spelend voor csv Apeldoorn 1, in het verleden o.a. Go Ahead Eagles, Vitesse, AGOVV en Floriana FC op Malta)
  • Just Berends (O.a. AGOVV, Vitesse, Royal Antwerp F.C.)
  • Eric Braamhaar, een voormalig topscheidsrechter is de spelbegeleider

Meer info

Facebookpagina: https://www.facebook.com/voetbaltvoorsr2017/
Kaartverkoop: https://www.csvapeldoorn.nl/1/953/kaartverkoop-csv-apeldoorn-jo8-1—exprofvoetballers/
Actiepagina 3FM: https://kominactie.3fm.nl/actie/csv-apeldoorn-jo8-1daagt-profvoetballers-uit

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen