Informatieavond artrose en heup- en knieprotheses in Apeldoorn

Foto: Annatommie/Hans Frejlach

“Als orthopedisch chirurg bij Annatommie mc Apeldoorn ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van heup- en knieprotheses’’, aldus orthopedisch chirurg Hans Frejlach.

Heup- en knieprotheses

Hij vervolgt: “Op de voorlichtingsavond, met als onderwerp ‘heup- en knieprotheses’, vertel ik u meer over de oorzaak van artroseklachten en hoe de klachten kunnen verergeren.” Tevens komt uitgebreid aan bod hoe deze klachten te verhelpen zijn met niet-operatieve en operatieve behandelingen. “Zo weid ik bijvoorbeeld uit over de verschillende prothesematerialen en operatietechnieken,” zegt Frejlach. Tevens zal een van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Annatommie mc het fysiotherapeutische aspect toelichten.

Agenda informatieavond

Frejlach: ‘’Wij organiseren maandelijks dit soort informatiebijeenkomsten. Het is voor mensen fijn om op zo’n laagdrempelige manier vrijblijvend informatie in te kunnen winnen.’’ De voorlichtingsavond vindt plaats op 11 januari 2018 bij Annatommie mc Apeldoorn op de Steenbokstraat 33 in Apeldoorn. De avond begint om 18:30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Deelname is kosteloos en men kan gratis parkeren. Op de website van Annatommie mc bij vestiging Apeldoorn en ‘evenementen’ kan men zich inschrijven. Klik hiervoor op deze link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen