Rustige donderdag op het Marktplein Apeldoorn

Foto: Still 3FM NPO Serious Request

De nacht van woensdag op donderdag verloopt relaxt tijdens Angelique haar graveyardshift. Zij en slaapgast Marieke Elsinga kunnen het goed vinden met elkaar en dat rustige gevoel komt tijdens de uitzending absoluut over.

Gezellige nacht

Het broertje van Angelique is personal trainer en heeft voor Serious Request veel gesport met Angelique. Zij mag ook in het Glazen Huis even aan de bak. DJ Julian Jordan besloot om na zijn Kom in Actie even te gaan buurten bij Het Glazan Huis en gaf op aandringen van Angelique een djsetje weg voor de aanwezige bezoekers op het Marktplein. De ochtend wordt verder gevuld met de zangkunsten van onder andere Vinchenzo, er worden 500 t-shirts gemaakt door de dj’s en een groepje leerlingen loopt van Breda naar Apeldoorn. 150 kilometer van de vorige Glazen Huis-locatie naar het Glazen Huis van 3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn.

Verslaggevers in het land

De middag wordt op donderdag vooral gevuld met de verslaggevers in den lande. Overal zijn ze aanwezig. Op de eilanden en in Limburg. Aan de kust en bij de Duitse grens. In heel Nederland wordt enthousiast gedoneerd en ontspinnen zich allerlei Kom in Acties. Er worden ontzettend mooie en unieke items op de veiling geplaatst. Er komen zo af en toe wat gasten het Glazen Huis binnen via de draaischijf, maar ook steeds vaker via het kattenluikje. Tijdens de shift van Sander grijpt de stem in. De tussenstand vandaag wordt rond 20.15 uur bekend gemaakt door de artiesten van de 3FM-themesong, Rico en Sticks. Zij vertellen vanaf het dak van het Glazen Huis dat er tot nu toe €1701198 is opgehaald.

Broederliefde trekt massaal publiek

Broederliefde start het pleinfeest van donderdagavond. Zo’n 10000 mensen drommen samen voor het podium van 3FM Serious Request. Check hier de video! Domien krijgt van slaapgast Jan Kooijman een Kom in Actie aangeboden. Als er €5000 gedoneerd wordt, dan moet Domien zijn haar laten blonderen. Dat durft de dj wel aan en Nederland vind het interessant, want het lukt. Er wordt in de nacht ook een huwelijksaanzoek gedaan. Het aanzoek zorgt voor een heus ‘breek-moment’ bij Sander. Het leek op een rustige donderdag voor Serious Request, zou het stilte voor de storm zijn?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen