Casting Miss Beauty of Gelderland 2018

Foto: Miss Beauty Gelderland

21 januari gaat het vierde seizoen van Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland van start. De casting vindt plaats in Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Ondertussen hebben 300 Gelderse schonen zich aangemeld voor de missverkiezing.

2 Categorieën

Van de 300 aanmeldingen, worden er 150 dames uitgenodigd om zich voor te stellen aan de jury. De leeftijden van de deelneemsters verschillen tussen de 15 en 26 jaar. Uiteindelijk gaan er 15 Teens (15-18 jaar) en 15 Beauty’s (19-26 jaar) het traject in en worden in een periode van 3 maanden voorbereid voor de finale.

Voorbereiding

In deze periode krijgen ze verschillende sportdagen verzorgd door Club Pellikaan Apeldoorn. Naast de sportdagen worden er ook catwalk trainingen, presentatie training, social media training en een complete make over verzorgd. Op 21 April vindt de finale plaats in de Veluvine in Nunspeet.

Beslagen ten ijs

Afgelopen jaar is in September onze Miss Teen of Gelderland 2017, Phaydra Saenen verkozen tot Miss Teen of the Netherlands tijdens de landelijke verkiezing Miss Beauty of the Netherlands. Phaydra gaat ons land vertegenwoordigen tijdens de Miss Teenager verkiezing in Amerika.

Meer informatie

Houd voor meer informatie over de inhoud van het programma de facebookpagina van Miss Beauty of Gelderland in de gaten. https://www.facebook.com/MissBeautyofGelderland