Spirituele gezondheidsbeurs Noord- en Midden Nederland met als thema het Ronde Huis Nunspeet

Foto: Pixabay

Het thema van dit jaar is het Ronde Huis Nunspeet. Organisator Bodhi Vartman heeft hier een boek over geschreven. Het onderwerp vindt hij bijzonder interessant. Het is een intrigerende plek in de Nunspeetse bossen.

Lezingen

Meerdere paragnosten en auteurs geven lezingen en delen hun visie. Over het Ronde Huis, maar ook over gezondheid, welzijn en spiritualiteit. Dat Vartman al jarenlang wellnessbeurzen organiseert, blijkt wel uit de hoeveelheid aanmeldingen van standhouders. 41 standhouders vanuit heel Nederland in de gezondheidsbranche komen zaterdag 20 januari naar Harderwijk. De beurs bevat een breed aanbod met gezondheid, welzijn en spiritualiteit. Vartman: “Ons doel is de zoekende mens een helpende hand bieden en hun kennis laten maken met vele disciplines die de weg kunnen wijzen naar een bewust en gezonder leven.”

Diverse activiteiten

Paragnosten, therapeuten, mediums en coaches zullen vragen beantwoorden, er zijn workshops, er worden massages gegeven en er kan natuurlijk van alles worden gekocht. Jan van der Heide, Omata Tutuni en Willem Jan van de Wetering geven een lezing over het Ronde Huis. En organisator Bodhu Vartman zal een boekpresentatie geven over het Ronde Huis. Het Ronde Huis in Nunspeet heeft 50 jaar na de ontmanteling nog steeds een vreemde sfeer om zich heen hangen. Het huis werd rond 1900 gebouwd en heeft een breed scala aan functies gehad. Landhuis, familievilla, jachthuis, een Belgenkamp en het bos rondom de Zandenplas is tegenwoordig een mooi landgoed. Nog steeds heeft de plek vanwege de brede historie een grote aantrekkingskracht op spiritueel geïnspireerde  mensen.