Kookvrijwilligers gezocht voor ontmoetingsplek de Graanhof

Foto: Pixabay

Ingezonden bericht: Vind u het leuk om voor mensen te koken? Waarschijnlijk zijn we dan op zoek naar u! Wij zoeken iemand die het leuk vind om te koken.

Wat?

Wij zijn op zoek naar 1 of 2 personen die graag koken voor de woensdag middag en de donderdag avond. Op De Graanhof wordt er twee keer per week gekookt voor bezoekers. Op de woensdag kunnen bezoekers om 12.15 uur en op donderdag om 17.15 uur geniet van een zelfgemaakte maaltijd die wordt gekookt op de Graanhof.

Taken

De taken zijn onder andere het samen vaststellen van het menu, boodschappen doen, koken en de maaltijd uit serveren en daarna opruimen en afwassen. De kookgroep bestaat uit 3 leden en ze zoeken er een vierde lid bij. U mag natuurlijk ook reageren als u maar 1 dag wilt helpen koken.

Meer weten?

Als u ook graag een bijdrage zou willen leveren, dan kunt u contact opnemen met Inge van Dalen van Stimenz. Zij is bereikbaar via ‘: 06-53174984 of per mail [email protected]. Adres locatie: Graanhof 2, rechts van het gezondheidscentrum aan de Hoge Dries in wijk de Heeze.