Alweer een droomkeuken afgeleverd door Keukenrestylers

Foto: Keukenrestyler

Klanten komen terug bij de Keukenrestyler vanwege de goede ervaringen met de ‘make-over specialist’. Dat blijkt uit de lovende woorden op social media van een stel dat opnieuw de Keukenrestyler inschakelde na te zijn verhuisd.

Voor de 2e keer

‘Onze keuken van crème naar hoogglans lichtgrijs, fantastisch gemaakt door de medewerkers van de Keukenrestyler. Wederom fantastisch en heel blij mee, en dit binnen 1 dag’, jubelen de klanten op Facebook.

Arjan Elshout van het keukenrenovatiebedrijf dat is gevestigd in Putten vertelt: “In 2016 hebben voor het eerst een keuken voor deze klanten gerenoveerd. Over de keuken in de woning waar ze onlangs naartoe verhuisden waren ze niet tevreden, en riepen opnieuw onze hulp in.”

De ideale keuken

Het bleek dat met een paar eenvoudige ingrepen de Keukenrestyler de ideale keuken voor hen kon realiseren. Arjan: “Zo hebben we alle kastdeurtjes greeploos gemaakt, een ingreep waar tegenwoordig veel vraag naar is. In de deuren wordt een greeplijst gefreesd, zodat de deurgrepen zoveel mogelijk uit het zicht zijn. Bovendien geeft een andere kleur uitgevoerd in hoogglans het kookvertrek de allure van een nieuwe keuken.”

Alweer Uw droomkeuken

Bent u ook niet meer helemaal tevreden met uw huidige keuken, maar gaat een compleet nieuwe keuken u te ver? Neem dan eens een kijkje op dekeukenrestyler.nl en maak van de bestaande keuken uw droomkeuken. Een make-over bovendien die de monteur binnen één dag realiseert.

Beste prijs/kwaliteit garantie

Met behulp van de online zeer gebruiksvriendelijke keukenconfigurator kunt u in drie stappen de gewenste keuken samenstellen. De mogelijkheden voor een keukenrenovatie zijn legio bij de Keukenrestyler, zolang het maar gaat om onderdelen die zijn te vervangen. Wat varieert van keukenkastjes, keukenfrontjes, keukenblad, achterblad tot keukenkraan en spoelbak én apparatuur. Bovendien biedt de Keukenrestyler de beste prijs/kwaliteit garantie tegen de laagste prijs.

Kosteloos inmeten

Tevreden over het samenstellen van uw droomkeuken? Vul de keukenconfigurator in of neem telefonisch contact op en maak een afspraak met de Keukenrestyler. Arjan: “Binnen 48 uur nemen wij contact op met de klant om vrijblijvend een afspraak te maken voor het kosteloos inmeten van de onderdelen waar het om gaat, om eventuele fouten te voorkomen.”

Zien en voelen

Het bezoek aan huis biedt daarnaast de gelegenheid kennis te maken met de gekozen materialen voor de nieuwe droomkeuken. “Mensen willen nog steeds graag zien en voelen wat ze in huis halen om een definitieve keus te maken. Ook stellen ze het zeer op prijs te weten met welk bedrijf en welke mensen ze in zee gaan. ”

www.dekeukenrestyler.nl 
Facebook de Keukenrestyler