Open dag bij Helicon MBO Apeldoorn

Foto: Google Street View

Leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders zijn zaterdag 3 februari welkom op de Loolaan bij Helicon MBO Apeldoorn. Van 10.00 tot 15.00 uur bieden docenten en leerlingen informatie aan over de 5 opleidingen op het gebied van natuur, ecologie, dier en boom. Het is dé kans voor de jongeren van Apeldoorn en wijde omgeving om kennis te maken met de groene vervolgopleidingen in het mbo.

Praktijkgericht

Dat onze opleidingen praktijkgericht zijn, blijkt uit de vele demonstraties en activiteiten waaraan de bezoekers kunnen deelnemen. Zo komt het geluid van motorkettingzagen bezoekers van verre tegemoet: het zaagteam van school houdt voor de school een aantal wedstrijden. In de school is uiteraard van alles te beleven: bij Eco en wildlife kun je uilenballen pluizen, er hangen leerlingen Boomverzorging en Bos- en natuurbeheer in de bomen en in de dier-lokalen zijn allerlei demonstraties. Hou de website helicon.nl in de gaten voor meer informatie over het programma.

Natuur, Ecologie, Dier en Boom

Helicon MBO Apeldoorn is al jaren dé mbo-opleider als het gaat om het opleiden van leerlingen in Bos- en Natuurbeheer. Datzelfde geldt voor de specialisatie Boomverzorging / European Tree Worker (ETW). De afgelopen jaren heeft de school zijn specialisatie uitgebreid met opleidingen in de groene sector: Eco en wildlife, Dierverzorging en Dier en gedrag. De omgeving van Apeldoorn is daar uitermate geschikt voor.

Meer informatie open dag

De open dag vindt plaats op zaterdag 3 februari van 10.00 tot 15.00 uur aan de Loolaan 69. Aanmelden voor de dag scheelt tijd op de dag zelf en kan via: opendagen.helicon.nl