Verkiezingsbus van Omroep Gelderland 3 maart in Apeldoorn

Foto: Omroep Gelderland

Omroep Gelderland grijpt de verkiezingen aan om een brede journalistieke coalitie te smeden met zoveel mogelijk lokale omroepen. Het doel is bouwen aan een fijnmazig journalistiek netwerk.

Al het verkiezingsnieuws centraal

Op de website komt per gemeente een pagina met daarop verkiezingsnieuws, filmpjes, reportages en een stemhulp als die beschikbaar is. Het nieuws op de site wordt gemaakt door zowel de lokale omroepen als Omroep Gelderland. Door kennis en expertise te bundelen hoopt de regionale omroep dat alle partijen profiteren van de samenwerking. Hoofddoel is natuurlijk dat alle inwoners 21 maart goed geïnformeerd hun stem kunnen uitbrengen. Apeldoorn Nieuws is een samenwerkende partner voor de geschreven berichten. Op deze website wordt jouw verkiezingsnieuws gepubliceerd en het is ook te lezen op de website van Omroep Gelderland. Politieke partijen, maar ook inwoners van de gemeente Apeldoorn (stad en de dorpskernen) kunnen nieuws aanleveren voor de website.

Verkiezingsbus

De Verkiezingsbus doet ook Apeldoorn aan. Een bus, die omgebouwd wordt tot radio en tv-studio, gaat vanaf 6 februari dwars door de provincie rijden en alle gemeenten bezoeken. Nieuws van uit de bus zal een prominente plek krijgen op de website Gelderland Stemt. Zaterdag 3 maart van 10.00 tot 17.00 uur zijn er debatten tussen de verschillende partijen. RTV Apeldoorn zal verslag doen van de debatten. In Apeldoorn doen er dit jaar weer een flink aantal partijen mee aan de verkiezingen. Er valt voldoende te kiezen. Een mooie kans voor u om te horen wat ze allemaal voor u willen doen.

Massaal aanwezig

RTV Apeldoorn hoopt dat alle partijen zaterdag 3 maart aanwezig zullen zijn tijdens deze openbare happening.