Waar kun je vanavond in Apeldoorn naar een feestje?

Foto: Pixabay

Apeldoorn Nieuws en de Gone Out-agende hebben de volgende uitjes voor je geselecteerd. Check onze agenda voor de uitgebreide info.

Bleeding Gods

Bleeding Gods werd opgericht in 2012 toen gitarist Ramon Ploeg begon met het schrijven van een album nadat hij de Nederlandse death metal band Houwitser had verlaten. Toen de pre-productie demo klaar was, was de tijd rijp om te zoeken naar bandleden en nam hij contact op met een aantal collega-metalmuzikanten om Bleeding Gods te vormen. In 2014 tekende Bleeding Gods voor hun debuutalbum ‘Shepherd Of Souls’ met Punishment 18 Records en kreeg wereldwijd geweldige recensies.

Nieuw

Een jaar later was het keerpunt daar: nieuwe line-up, nieuwe songs, nieuw concept en een nieuw album, Bleeding Gods vernieuwde hun opstelling en zijn nu sterker dan ooit! Na hun debuut ‘Shepherd Of Souls’ weet de band precies welke band ze willen zijn en heeft de band een geheel nieuw concept gemaakt.Met dit concept, artwork en hun gloednieuwe album ‘Dodekathlon’ tekende de band een wereldwijde deal met de almachtige Nuclear Blast Records. Het album ‘Dodekathlon’ verschijnt op 12 januari 2018. Om dit te vieren komt de band op 23 februari met Apophys en The Lucifer Principle naar onze popzaal!

Apophys

De Nederlandse death metal act Apophys heeft leden van gerenommeerde Nederlandse bands als God Dethroned en Toxocara. De band is opgericht in 2012 en weet sindsdien goed hun weg te vinden in de moderne death metal scene. Sinds de release van hun debuutalbum heeft Apophys internationaal getourd met acts als Vader, Hate Eternal, Dying Fetus, Misery Index, Cattle Decapitation en vele anderen, en traden ze op op festivals als Eindhoven Metal Meeting en Deathfeast Open Air. Begin 2018 mogen we het album ‘Devoratis’ verwachten!

The Lucifer Principle

Natuurlijk kan Apeldoorns metaltrots vanavond niet ontbreken! Voor old school death metal ben je bij The Lucifer Principle aan het juiste adres. In 2009 kwam het tweede album ‘Welcome To Bloodshed’ uit, wat de band tot festivals als Graspop, Zwarte Cross en Alcatraz Festival bracht. In 2017 was daar de sterke derde plaat ‘Play Dead’, welke met veel enthousiasme door het publiek werd onthaald tijdens een cd-presentatie in Gigant.

Clubnight

🔥 Jullie favoriete feest komt er weer aan! 🔥
Een avond ongegeneerd dansen, springen, feesten & gek doen. Dames en heren, na een eerste top editie komen we nog vetter terug met Clubnight #2.

Teun Apeldoorn zal wederom omgetoverd worden tot een ware club. De beste spuugzat-DJ’s staan klaar, de lekkerste drankjes staan koud en natuurlijk jullie aanwezigheid!

Wij hebben er nu al zin in.

✔ 15+
✔ 23 februari 2018
✔ Beperkt aantal plaatsen. OP = OP
✔ Teun, Kapelstraat 5
✔ Tickets online (€10,- ex fee.)

SEE YOU THERE! ❤

Rock- en bluesband The Poor

Rock- en bluesband The Poor legt de lat altijd net even iets hoger. Met bekend en minder bekend werk, maar altijd feest.

De vijf doorgewinterde muzikanten nemen je mee op een ruim twee uur durende reis door de wereldse rock geschiedenis. Met uitstapjes naar de blues en recenter en bekender werk van de huidige generatie rocktoppers. Een optreden van The Poor verveelt niet. Luisteren, dansen of juist meezingen met dat ene nummer met die goede herinneringen.

The Poor bestaat uit vijf mannen die hun levenswijsheid altijd in de nummers laten doorklinken. Want, zo zeggen ze, als er ellende is, moet er ook ellende te horen zijn. Niettemin verlaat je de zaal met minimaal een glimlach en een ervaring rijker.

The Poor bestaat uit muzikanten met jarenlange podiumervaring in diverse bands: Henny Drouven, zang; Erik Veldwijk, gitaar; Hans van der Zanden, bas; Wim Dal, slagwerk; Reinier Groenendijk, toetsen.

Hey Hey Fridays

Brrr, wat is het koud! ❄️❄️❄️
Deze kou vinden wij maar niks… Omdat Café Jeroen graag zorgt voor een lichtpuntje tijdens deze donkere dagen gaan wij hier wat aan doen! Iedereen is weer hersteld van een leuke week Serious Request en onze té gekke Oud & Nieuw party.Tijd voor een feestje dus… Wij organiseren daarom weer een van onze beroemde en beruchte Hey Hey Fridays!

Na een tijdje denken over een geschikte DJ, kwamen wij al snel op het idee om een eerder geboekte DJ weer naar Café Jeroen te halen! Wij hebben namelijk warme herinneringen aan deze man.. Hij draaide afgelopen zomer bij ons en zorgde voor een hete avond! Daarom hebben wij er alle vertrouwen in dat hij er in deze koude winterdagen geen moeite mee zal hebben om iedereen een warme en spetterende avond te bezorgen.

Deze man is een graag geziene gast op grote festivals als Mysteryland, Stereo Sunday en Amsterdam Open Air! Hij is een koning die R&B-, HipHop-, Dance- en Housenummers op je afvuurt en iemand die er gegarandeerd een feestje van bouwt!Natuurlijk hebben we het over onze grote vriend DJ David Ghetto!!!

Helaas is er behalve een geweldige DJ en enthousiast personeel nog iets nodig om er een topfeest van te maken, namelijk… Onze geliefde gasten! Gezamenlijk zullen we er voor zorgen dat je vrijdag 19 januari niet van een koude kermis thuis komt! 😉 Om er echt een onvergetelijke warme avond van te maken zullen de despo’s als een warm mes door de boter bij jou geserveerd worden! Precies hoe jij ze wil.. heerlijk gekoeld en met verfrissend limoentje!

Wij van Café Jeroen en DJ David Ghetto zien jou graag vrijdag 19 januari, om ondanks deze kou er een heerlijk hete avond van te maken!
Kan jij er nou helaas niet bij zijn, wees niet al te getreurd want in februari en maart staan er weer 2 grote namen op de agenda!😏