Finalisten Miss Beauty of Gelderland trotseren de stormbaan bij de Koninklijke Marechaussee

Foto: FB Miss Beauty Gelderland

De finalisten van Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland trotseren zondag 8 april de stormbaan van de koninklijke marechaussee in Apeldoorn. Zij worden getest op teambuilding en doorzettingsvermogen. Welke Gelderse schonen houden het vol?

Voorzet

Op zondag 8 april worden de finalisten om 13.00 uur verwacht bij de Koninklijke Marechaussee in Apeldoorn. 29 finalisten worden begeleid door twee instructeurs van de kazerne. Ze zijn reeds voorbereid met diverse trainingen bij Club Pellikaan Apeldoorn waar ze onder andere karate les hebben gehad van Rene Smaal.

Finalisten tot uiterste

Elk jaar organiseert Club Pellikaan Apeldoorn een training voor de finalisten waarbij zij tot het uiterste worden gedreven. Dit jaar is het derde jaar dat Club Pellikaan Apeldoorn een samenwerking hebben met de Koninklijke Marechaussee. Afgelopen jaar waren er enkele nagels gebroken maar dit weerhield de Gelderse schonen er niet van om de baan af te maken.

Finale in Nunspeet

Op 21 april 2018 vindt de finale plaats in de Veluvine in Nunspeet. De finalisten hebben nog 3 weken om zich voor te bereiden op de bijzondere avond. Afgelopen jaar is Phaydra Saenen, Miss Teen of Gelderland uitgeroepen tot Miss Teen of the Netherlands 2017. In juni reist zij af naar Mexico om ons land te vertegenwoordigen tijdens de Miss Teenager Universe verkiezing.

Meer informatie

Houd voor meer informatie over de inhoud van het programma de facebookpagina van Miss Beauty of Gelderland in de gaten. https://www.facebook.com/MissBeautyofGelderland