Kids Dag op 8 april bij Tim Koldenhof Producties

Foto: Tim Koldenhof Prodcuties

Zin om een feestje te vieren? Op zondag 8 april organiseert Tim Koldenhof Producties een dag speciaal voor kinderen. De Kids Dag zit bomvol met leuke (theater)activiteiten voor kinderen.

Hoop leuke dingen te doen

Kom kijken naar een spannende theatervoorstelling, doe mee met een dansworkshop of spring op de springkussens. Ook is er een schminkhoek en kun je leuke foto’s van jezelf en je familie laten maken. Joji Na van Tim Koldenhof Producties heeft er zin in: ,,Het belooft een gezellige dag te worden vol van theater, dans en andere leuke kinderactiviteiten. Je zou het ook als een echt Kinderfestival kunnen zien!’.

Spannende voorstellingen en leuke workshops

De hele dag door zijn er voorstellingen. Kom bijvoorbeeld kijken naar het verhaal over een ontvoerde prinses of bekijk het theaterstuk over de verlegen Jet die in een magische, sprookjeswereld terecht komt. Liever zelf in beweging komen? Dat kan ook. Tijdens de Kids Dag kunnen de kinderen namelijk kennis maken met het lesaanbod van Tim Koldenhof Producties. Zo zijn er workshops in onder andere hip hop en voor de allerkleinsten is er kleuterdansen.

Kinderkleedjesmarkt

Loop over de gezellige kinderkleedjesmarkt en kijk of er nog wat moois voor jou tussen zit. Zelf je speelgoed verkopen op een kleedje bij de Kids Dag? Dat kan natuurlijk ook! Meld je aan via [email protected] Wees er snel bij want vol is vol!

Meer informatie

www.timkoldenhof.nl/kidsdag

Datum: 8 april 11:00-16:30
Locatie: Tim Koldenhof Producties, Vlijtseweg 140 Apeldoorn