Rabbit Hill gaat aan de haal met de hoogste parkscore

Foto: Google Street View

Vakantiepark Rabbit Hill, in Uddel, Gelderland – heeft de hoogste parkscore ontvangen van de bezoekers van Bungalowparkoverzicht.nl. Uit onderzoek uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken, komt vakantiepark Rabbit Hill als beste uit de bus, met een gemiddeld waarderingscijfer van 8,17. Het in Drenthe gelegen Hof van Saksen en vakantiepark Miggelenberg staan op de tweede en derde plek. Opvallend detail: Zowel vakantiepark Rabbit Hill als Miggelenberg liggen op de Veluwe.

Rabbit Hill scoort uitstekend

Landal Rabbit Hill scoort op alle gevraagde onderdelen uitstekend. Zo vroegen we naar Algemene indruk en onderhoud, vriendelijkheid en kundigheid van het personeel, hygiëne, prijs/kwaliteit-verhouding en parkfaciliteiten. Op al deze punten behaalde Rabbit Hill de hoogste score, op de voet gevolgd door Hof van Saksen en Miggelenberg. Maar ook de andere zeven parken die een plekje hebben verdiend in de top tien, scoren hoog en het verschil met de eerste drie is miniem.

Top tien meest genoemde

De top tien is samengesteld uit vakantieparken, die meer dan 10 keer werden genoemd tijdens ons Gastvrijheidsonderzoek 2018.